Adam’s 4th Birthday #FazrilRaqib #AdamTurns4

Posted: October 17, 2017 in Fazril MyBaby, Gumbira Lagi Girang

#longoverduepost #kisahMay2017

tahun 2017 tahun paling sibuk. macam2 perkara besar berlaku dalam keluarga kami. Adam tak sihat, keluar masuk hospital, mama pun tak sihat kerap keluar masuk hospital. Adik bertunang, berkahwin. maktok’s 60th birthday soon.

So tahun ni takde party untuk birthday Adam sebab tahun ni tahun pertama adam sekolah dan mama rancang nak buat birthday Adam kat sekolah.

Tema pada tahun ialah FIREMAN ADAM. (Fazril ialah nama sebenar Adam). sejak akhir2 ni Adam suka tengok cerita Fireman Sam. Jadi dia request nak kek Fireman Sam. 2 tahun pertama, mama bebas buat tema ikut suka hati mama sebab Adam belum pandai mintak2 lagi. masuk tahun ke 3 Adam dah pandai mintak2. Malah, birthday tahun depan pun Adam nak request siap2 nak tema ape.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s